Click!!! click!!!

Tuesday, November 15, 2011

GA 5th Anniversary by Kak ayu :)

 Alamak, terlambat...sejak bekerja dengan 1laptop ni, dah petang2 baru teringat nak buka blog...busy konon...sempat la join GA ni, last minit..karang2 sebelum balik rumah..kat rumah confirm tak sempat nak sentuh pc or laptop dah...heheh

Ni GA yang kak ayu anjurkan...boleh click kat link ni:



To kak ayu:

"Ikatan yang dimeterai sejak 5tahun lalu, menjadi kenangan yang terindah dalam hidup. Yang disulami dengan rasa cinta, setia, kasih, sayang, hormat,prihatin dan sabar, semakin mengeratkan kalian berdua. Semoga ikatan berkekalan hingga ke hujung nyawa...HAPPY 5th ANNIVERSARY KAK AYU & HUSBAND!"


heee...mizah tak reti nak buat ayat jiwang2...tunggang langgang je kan...hahah



~Ummi Auni&Aufa~

5 comments:

  1. my dear mizah...hehe...thankssssssss...nanti kan, copy link entri ni n mizah letak dalam komen 5th Anniversary GA akak ye...tq again...muahhh..

    ReplyDelete