Click!!! click!!!

Friday, June 24, 2011

Bila ummi berblog..

Haaa....first time tetiba nak join pula segmen ni.. mimpi ke apa ummi auni&aufa ni...hiks...

Ummi auni&aufa ni berblog kat rumah bila mana semua kerja rumah dah siap dibuat! chewah...ataupun berblog ketika menjalankan sesi memerah susu...2in1, kadang2 sambil pam susu guna medela freestyle kan, sambil berblog, sambil makan..wahhhh...jadi 3in 1..ni bila anak2 tidur la...

kalau husband ada, ummi auni&aufa berblog pula bila encik suaminya sedang berFB..ataupun dia tengah dok layan arsenal dia tu..or dia tengah main game...or masing2 tengah malas nak buat kerja rumah..hehe...tapi make sure kami online, surfing or berblog bila anak2 sudah tidur..kalau tak, diorang la sibuk2 nak 'berblog'..hahah


masa di rumah sangat berharga....di rumah masa untuk suami n anak2..chewah..so kerapnya berblog di ofis saja bila mana tengah free...konon release tension...chewah :p

kerana masa bersama mereka begitu berharga..chewah..background kain batik la pulak :p


~Ummi Auni&Aufa~

6 comments:

  1. as salam..terjah dr blog BA, salam kenal dr saya

    ReplyDelete
  2. hehe..walaupun dah jadi isteri, masih lagi boleh berblog kan? hehe happy blogging sis! :)

    meh jemput dtg umah ! hehhe.. www.alyaesprezzo.com

    ReplyDelete
  3. selamat berblogging

    http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/06/bila-isteri-berblogsi-suami-dan-anak.html

    ReplyDelete
  4. hehe..kalau anak2 x tdo pasti diorg pun nk gak berblog kan...


    http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/06/bila-si-isteri-berblog-si-suami-dan.html

    ReplyDelete
  5. Salam kenal. Singgah dari segmen sama:)
    http://arianasstorys.blogspot.com/2011/06/segmen-khas-bila-si-isteri-berblogsi.html

    ReplyDelete
  6. hehe.hubby mizah arsenal ye..
    hubby saya chelsea..

    saya?tak layan.layan tenet je la temankan die kalu tgk bola.kdg tu tido dulu.keke

    ReplyDelete