Click!!! click!!!

Friday, July 15, 2011

Bila anak-anak demam...

Haiii...bila anak-anak demam, kena lah si umminya ambil emergency leave..
Bila anak-anak demam, huhu masing2 kuat merengek...tidur malam pun tak lena kan...cian diorang..
Bila anak-anak demam, isk, masing2 nak marah antara satu sama lain..kakak marah adik, adik jerit nangis kalau kakak usik or sentuh adik...garang la adik...
Bila anak-anak demam, masing2 dok kejar umminya, nak minta didukung...kuat ke ummi nak dukung kalian berdua? salah sorang takpe...daddy kuat la...huhu

Kakak nangis...adik pun merengek je...dua2 asyik kejar ummi minta didukung..huhu

Kakak marah adik, sebab adik nak usik cup barney kakak punya...

Adik dah didukung...kakak pun nak juga..manalah ummi larat nak oii...


Macam kembar pulak..dua2 sama2 batuk dan selsema...kakak pula demam..adik je tak pernah demam lagi setakat ni...cepatlah sihat sepenuhnya anak-anak ummi ye...

~Ummi Auni&Aufa~

3 comments:

  1. bila demam sorang, mmg semua akan demam. anak2 akak, mula2 ikhwan demam, pastu amniy, pastu sofie, dan last sekali hijaz.... mmg letih la...

    ReplyDelete
  2. ye lakan,bila adik beradik ni,mmg senang berjangkit.moga cepat sembuh ye auni aufa...

    mizah pun kena sihat2 gak lah gitu..nak menjaga mereka berdua.

    ReplyDelete