Click!!! click!!!

Monday, February 27, 2012

Rindu!!!

Dah lama sangat tak buka blog...blogwalking pun tak sempat...nanti2 saya singgah blog kawan2 ye...maklumlah, bertukar profession jadi surirumah, dah jarang nak duduk depan pc or laptop..sebab kalau siang, memang berebut dengan budak2 kecik tu..lagi2 skrg musim hujan, streamyx  pun kejap ada problem kejap ok...isk..isk.. so jawabnya ada masa nak online malam, tu pun kalau tak penat..hehehe...penat sangat kononnya..padahal siang asyik tidur je dengan budak2 kecik dua orang tu...hhihihiihihihihih

Tapi..memang rindu kat kawan2 alam maya ni.....kawan2 Ratuhati, eh kawan alam nyata pun rindu tau...sebab masing2 dah sibuk kan....hihihi

Kira baru nak masuk sebulan duduk rumah ni, masih belum pandai nak manage masa la kan..kalau pandai manage masa mesti boleh dapat online kerap dan lama kan..kan....isk..isk....bila la boleh pandai ni, sebab siang mesti tertidur 1-2jam bila nak tidurkan anak-anak..korang kalau cuti tidur siang tak? hehehehe

Takde gambar menarik, meh layan gambar budak-budak yang semakin manja ni.. :p


~Ummi Auni&Aufa~

8 comments:

  1. bestnya dok umah..tp rasa lg penat dari kerja kat opis..sbb layan karenah anak2...

    ReplyDelete
  2. Salam Mizah...

    wah wah... baru tertanya2 mana la mizah ni senyap ja.. hehehe... biasa la awal2 mmg la penat sbb tu tdo sama kan. nik biasa weekend kalo penat pon camtu gak. Bestnya lepak2 sama anak2 ni.. :D

    tgk mereka membesar depan mata :D

    ReplyDelete
  3. rindu ngan mizah jugak...bile nak laga2 pipi lg nie...heheheee

    ReplyDelete
  4. bz kn jadi housewife.keje tak abes.hehe.
    xpe.xsmpt update blog.tepek je gambo auni aufa.rindu la.hehe..

    ReplyDelete
  5. Salam kenal. I dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..:)

    ReplyDelete
  6. salam kenal ...
    menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
    di tunggu kunjungan balik.nya! terimakasih ...

    ReplyDelete
  7. hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

    ReplyDelete