Click!!! click!!!

Tuesday, January 31, 2012

Today is my last day...akhirnya...

Hari ini last day bekerja.. Dulu mula kerja kat company ni 1st Feb 2010, baru 2tahun kan.. Then dulu kalau tak silap, mula kerja lepas maternity leave pun 1 Feb 2011... Ni , 1 Feb 2012 pula, tak masuk ofis ni dah.. Maybe lepas ni jarang update blog, or mungkin lagi kerap update blog..mana tau kan? Tapi kalau dah dua2 anak jenis suka mengacau kalau mak pak dia online or pasang laptop maupun pc, confirm la susah... hahaha..budak2 sekarang,kan...huhu

Eh, kalau saya jarang online nanti, jangan lupakan saya ek...heheheheheh...akan cuba pandai2 bahagikan masa untuk jenguk blog kawan2 yang lain... Ni entry last duduk kat ofis ni...jap lagi nak handover laptop ni dah... bye2 t**ways!!!!!!


Cita-cita nak jadi housewife tercapai...tapi masih ada rasa takut...entah takut apa,taktau la...n rasa moody n down sejak akhir2 ni........entah kenapa... :(

~Ummi Auni&Aufa~

7 comments:

  1. best pun ade, sedih pun ya jugak kan walaupun bru 2 tahun?

    knp moody je? perasaan nak bertukar kerjaya tu kot :-)

    ReplyDelete
  2. Selamat menjadi Surirumah sepenuh masa ☺☺

    ReplyDelete
  3. cita-cita saya jugak..huhu..tapi nampak gaya 58 tahun umor baru boleh jadi housewife..huhu..

    ReplyDelete
  4. salam mizah..bestnya la jd house wife..dulu mmg fara x gemar cm suka kerja dr dok umah..now rasa mcm dh x nak kerja..nk dok umah jer..jaga anak..tp byk plak halangannya..hhuhu...

    ReplyDelete
  5. faham apa yang miza rasa takutkan...
    saya juga tak lari dari rasa takut itu....mgkn ianya sama kan..

    insyaallah...
    selalu berdoa...mudahan rezki allah takkan pernah putus buat kita.Mudahan bila tiba masa,allah sentiasa bantu kita menjalani kehidupan.
    =) seperti mana allah turunkan rezki buat kita,begitu juga allah akan beri pembantuNya buat kita...yang penting,tawakal dan ikhlas sepenuhnya k?

    ReplyDelete
  6. insyaallah boleh punya mizah!

    ReplyDelete
  7. Mizah...

    Selamat menjadi cita2 sebahagian besar wanita kini :)

    InsyaAllah mizah boleh buat. :) Biasa la tu moody dan takut maybe kita tak tau apa akan jadi. So jadikan perasaan tu jadi perasaan excited :D

    Nnt rajin2 la online. Hehe... rindu kat mizah nnt lama2 offline lak ;)

    ReplyDelete